F1 Hockenheim

Feestje op de tribune!

Het was een geweldige trip! Eten, drinken, muziek .. en o ja…de Formule 1 race. Op zaterdagmorgen stapten we om 3:00 uur in de auto met Thom achter het stuur. Hij wilde zoooooo graag 😉

De eerste stop was bij het wegrestaurant Hunxe, ons wel bekend van de vakanties richting Italie.

Na een bak koffie nam ik het over. Na ongeveer 2 uur en een flits (we wachten op de bekeuring) nam Tessa het laatste stukje voor haar rekening. Om ca. 8:30 uur waren we in Schwetzingen. Op het parkeerterrein bij het HBF de auto geparkeerd en precies op tijd stonden te wachten op de trein die ons naar Hockenheim HBF zou vervoeren.

We dachten dat we de enige waren die zo slim waren om via de trein naar Hockenheim te gaan maar dat was toch even anders. De trein was 5 minuten te laat en ….. afgeladen VOL! maar dan ook echt vol. We persten ons erbij en hileden de adem in voor het ritje van 6 minuten. Eenmaal uitgestapt liepen we de meute maar achterna. Hop een gratis shuttlebus in. De bus reeds ca. 10 a 15 min. richting het F1 circuit. In een woonwijk werden we gedropt, de lokale bewoners pikten ook een graantje mee door allerlei handel te verkopen, en vanaf hier was het nog 15 minuten lopen naar het F1 terrein.

Het leek de Nijmegense 4 daagse wel…man man man wat een volk!