RIP wasmachine?

Paniek in de tent. De wasmachine (AEG L72470FL Wasmachine) doet raar. Bij het aanzetten draait hij/zij z’n programma niet meer, de display vertoont kuren maar er verschijnt geen foutcode. De machine is gekocht op vijdag 29 mei 2013 met 5 jaar garantie…die is dus nu voorbij.

Hoe de machnine te ressetten? geen idee. We kiezen voor het verwijderen van de stekker en hopen dat dit iets doet…niet dus.

Nadat we de stkker terug hebben geplaats begint de machine water te pakken … en te lozen. Dit is vreemd want het display is uit. Het water stroomt de vloer op en het sijpelt tussen een kier naar beneden langs de muren en het trapgat…..help!!!!

Snel verwijderen we de plank die boven de machine aanwezig is, ik draai de kraan dicht en trek wederom de stekker uit het stopcontact.

Na een dweilpauze trekken we de machine naar voren en sluiten we, na een 3 kartier, alles weer aan. De machine ‘doet’ weer normaal. Na terugplaatsing, draait Marlies een was en dit gaat goed. heeeeel vreemd allemaal. Vermoed binnenkort toch wel een reparatie. Fingers crossed!