FitNess!

Wie had dat gedacht … de oudjes naar de sportschool! Het plan om aan de apparaten te gaan hangen was er al langer maar nu is de knoop echt doorgehakt. De spieren moeten los en een aantal kilos moeten verdwijnen.

Op Valentijnsdag hadden we een afspraak voor een introductie. Lengte en gewicht worden vastgelegd. Daarnaast wordt op elk apparaat van de E-Gym een nulmeting gedaan. Dit is de basis waarmee we de komende weken aan de slag gaan.

Los van de E-Gym gaan we ook één keer pwer week op de loopband en fiets om de conditie omhoog te krijgen.

Op 15 en 16 februarie heel veel spierpijn .. pffff

Gelukkig is dit na een paar dagen verdwenen en ga we vol energie aan de bak.

Lumineuze Nachten

Op uitnodiging van Damian mochten we het evenement Lumineuze Nachten gratis! bezoeken.

Na deze beleving zijn we gaan eten bij La Cubanita in Woerden. Als verrassing hebben Tessa en Jeroen ons getrakteerd…SUPERLIEF!

Stuk tekst van de website….

“Deze winter wordt Kasteel de Haar opnieuw omgetoverd tot een indrukwekkend decor voor een magische wandeling vol verwondering en betovering.

In het weelderige kasteelpark staat Lindert klaar om jullie een gloednieuw verhaal te vertellen. Met zijn knoestige takken bladert hij door het eeuwenoude sprookjesboek uit de schatkamer van het kasteel. Zijn oog valt op een verhaal over verre reizen en mysterieuze souvenirs… De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar zijn een reeks van magische avondwandelingen voor jong en oud.

Hoog spektakelgehalte, met verwondering van begin tot einde
Elke avond wordt het kasteelpark een verlicht decor en ontdek je tijdens een +/- 60 minuten durende wandeling (2,5 km) alle verhalen van het kasteel. Meer informatie over dit unieke evenement is te vinden op delumineuzenachten.nl.” 

Lekke band scooter

Het komt altijd ongelegen…een lekke band.

Een rondje belen naar diverse scooterzaken laat zien dat er behoorlijke prijsverschillen zit in het repareren (prop schieten of een nieuwe band) Uiteindelijk zelf het achterwiel gedemonteerd (moer heeft standaard draad en de uitlaat moet eraf) en in de fietstas gepropt. Binnen 20 min. sta ik voor de deur bij Mike Mobility.

Super goed geholpen (door Mike zelf) Nieuwe band en ventiel zit er binnen 10 minuten op en ik moet 57,50 aftikken. De volgende dag monteer ik het wiel en ook deze klus is weer geklaard.