Zon en Zee, voetbal en tuinpaal

Op vrijdag 22 maart was het dan zover. Uit eten met Ron & Paula bij Zee & Zon te Kattuk. Dit als bedankje voor het verblijf in Portugal en de goede zorgen. Het was, zoals gewoonlijk, weer heerlijk eten. De niet opgegeten spareribs zijn mee naar huis genomen. De volgende avond heeft Ron deze alsnog opgepeuzeld.

De wind van afgelopen week was heftig. De schutting (rechtkant vanuit het huis gezien) had het zwaar te verduren, er was al geruime tijd een tuinpaal afgebroken. Zondag 24 maart was een mooi dag voor de vervang klus. Ik wist dat de huidige paal vast stond met een paalpunt! Het is altijd een hele toer om deze eruit te krijgen. Met het rondom wggraven van de grond en met behulp van een grondboor, zat er toch al aardig wat beweging in de paalpunt. Na eeen krachtsexplosie lukte het om de punt inclusief stukje rest hout, te verwijderen.

De nieuwe paal is vastgezet in het beton (Nomix) Toevallig was dit in de aanbieding bij de Gamma. Het plaatsen was daarna zo gebeurd.

Job done!

Voetbal weekend

Zaterdag speelde Thom uit tegen RCL 2. Ron pikte mij op en precies op tijd waren we op het vernieuwde RCL complex. De wedstrijd werdt gewonnen met 1-2 en Thom speelde een berewedstrijd. Waarom zou je stoppen? In de middag ben ik nog gaan kijken bij Docos- TAVV. Een wedstrijd van clubs die in de competitie spelen van za. V97 1. Vermakelijke wedstrijd waarbij de thuisploeg, geheel terecht, won met 4-0. Mooie goals.

Op zondagmiddag (na de tuinpaal klus) ben ik gaan kijken bij V97 1 zo. tegen RKDES (uit Kuddelstaart) Ik heb alleen de 2e helft gezien. Einduistslag 2-4. Het niveau tussen de zondag en zaterdag tak is toch wel heel groot! Al met al een leuk voetbal weekend.