nee niet weer! nierstenen….

en dat is drie …. voor de 3e keer (wel over een tijdsbestek van 20 jaar) heb ik op zaterdag 17 april 2021 weer een niersteenaanval. In de ochtend nog nergens last van .. nou ja beetje pijntjes overall, rond 3 uur in de middag..BAM! aanvalluhhhhh. Na 10 minuten in de wacht bij de huisartsenpost..uiteindelijk naar de apotheek in het Alreijne (LDD) Na het innemen van de diclofina (pil) zakte de pijn een beetje….

Even na 4 uur wast het niet meer te doen…weer in de wacht bij de HAP (6 wachten voor u….) De dienstdoende assistente begreep het gelukkig direct en ik kon tercht in Alphen om 18:45 …

Al kermend kreunend en misselijk aangekomen…direct plas ingeleverd en kon ik vrij snel (alles duurt sowieso te lang) naar de arts. Een paar controlevragen later werd de prik geset in mijn linker bovenbeen…na 10 minuten ….pffff wat een verlichting….

Diclofinac en een maagbeschermer rijker (beide in zetpil vorm) richting huis……. Vroeg naar bed met mijn nieuwe vriendjes ZP1 e ZP2 vrij snel inslaap gevallen. De volgende ochtend moe….wel goed geslapen. Al met al een redelijke dag met veel afleiding….Thom op visite (met knie) en met de rest van de familie (zonder tessa) gekeken naar sport sport sport. F1 (max wint de GP Imola) Ajax wint de KNVB Beker (30e keer) en een fotofinish bij de Mstel Gold Race (Wout van Aert winnaar)

Lekker weekendje ………