Vaderdag, barst en etentje

Al geruime tijd (jaren) heb ik laten doorschemeren dat ik ooit weleens klompen zou willen hebben. Verrassing!!!! Op vaderdag blij gemaakt met allerlei kadootjes ..en KLOMPEN! Zo gaaf ☺

We hebben in juni een aantal warme dagen gehad, zelf zo warm dat de kussens op de loungeset konden blijven liggen en het zonnescherm uitgedraaid bleef. Relaxed op de loungeset hoorde Marlies en ik een ‘tik’ Was dah? Verder geen aandacht aan besteed omdat we zo 1,2,3, niets zagen tot dat … Tessa ziet dat er een enorme barst in het glas is geschoten. De volgende dag gebeld met Portaal. Via de Glashandel Buys (Utrecht) een afspraak gemaakt voor inmeting. Op 21 juni een vreemde vogel over de vloer gehad ….. “je hoort nog van ons” … jaja wachten wachten wachten

FOOD! Als bedankje voor de hulp bij het verhuizen hebben Tessa & Jeroen is mee genomen naar een surprise locatie. Hup in de auto, blinddoeken om en karren maar…. Na een rit van 10 minuten op plaats van bestemming, er gaat nog steeds geen lampje branden. We zijn in Voorschoten bij Het Wapen van Voorschoten. Het is gezellig druk op het terras en we krijgen een tafel onder de overkapping (met heater) Het was super, echt een aanrader!