verrassing niersteen numero 4

Je verwacht het niet .. pijn. In het weekendje Tilburg zo heftig dat we via via uiteindelijk naar de SPOED huisartsenpost mochten komen. Diclofinac prik in het been. De maandag erna naar het Alrijne Leiderdorp. Via de spoedpost een check en CT scan. Op deze scan was er wel een niersteentje te zien (linker nier bovenin) maar dit kan de problemen niet hebben veroorzaakt volgens de arts. De arts had btw veel haast blablabla .. vlug snel… en weer op straat. Als de klachten aanhouden … pff

De hele week enorm veel last van branderig gevoel en enorme pijn bij het uitplassen. Wat zou dat toch kunnen zijn .. rarara. Bij een bezoek aan de huisarts (Tasja) gevraagd om een echo van de buik en omgeving.

Op 24 mei naar Alrijne Leiden …ECHO ECHO

Toeval of zwarte magie … op de ochtend van deze ECHO afspraak … plas ik een NIERSTEENTJE uit!! wat een verlichting.

Op de ECHO was verder niet veel te zien gelukkig.

Hoe lang tot de volgende ellende?