Back-to-the-DISCO

Vrijdag 3 februari 2023..time for DISCO! We stappen op de fiets richting de Stadsgehoorzaal en het begint licht, heel licht te regen… Gelukkig komen we na 10 min. niet al te nat aan. We stallen onze fietsen op de Apothersdijk en lopen over de brug door de steeg naar de Breestraat. De vrienden van Back to the Disco staan ons op te wachten. We zijn snel binnen, lopen naar boven en huren daar een KLUIS (niet groter dan een magnetron) en proppen daar onze jassen in. Weer naar beneden alwaar we allemaal munten kopen om onze kelen te kunnen smeren.

De zaal stroomt langzaam vol en we zien veel ‘oude’ koppen ik bedoel bekenden ☺ HEt lijkt wel een reunie van Club 70. De DJ draait zijn ‘plaatjes’ en wij komen langzaam los. Rond de klok van 10 uur komt de celeb achter de draaitafels…. de sfeer zit er inmiddels goed in. Gerard doet zijn ding en er wordt meegezongen en gedanst. Al met al …erg gezellig!

Even na twaalf uur zijn we het allemaal wel zat ……we nemen afscheid van elkaar en fietsen in eenrechte lijn naar huis… pfffff

Het was een zeer geslaagde avond… wellicht volgend jaar weer????