Kreta, Velux & Loods 5

KRETA

Zo… Mara zaterdagochtend naar Schiphol gebracht voor een 5 daagse schooltrip naar Kreta. Precies om 11:00 uur afgezet op Schiphol. De vlucht zou vertrekken om 14:00 uur…maar je raad het al…vertraging. het toestel was kapot! Uiteindelijk zijn ze twee uur later vertrokken met een ander toestel (PH-HXM) Woensdag 14 november is het feest al weer over en landt ze om 15:05ur (HV6874)

Velux

De buurtjes hebben een nieuw Veluz raam in de slaapkamer. Aan mij is gevraagd om het nieuwe Velux verduisteringsgordijn te plaatsen.  Samen met Marlies hebben we het gordijn geplaatst…. appeltje/eitje. De hele operatie uitgevoerd nadat de buuf eerst haar verhaal kwijt moest over kleindochter Kylie….man man man wat een verhaal.

Loods 5

Op de zondag in de auto op naar Loods5 in Zaandam. Na iets meer dan een half uur zijn we er. Marlies had nog een kadobon van 20 Euries ….deze is volledig gebruikt. Bij binnenkomst drie ‘mokken’ gespot en later nog een jewelrybox. Met bijbetaling van 2,30 Euro hebben 3 nieuwe mokken en een blikken doosje. Op de terugweg nog ijsje bij Mc Sassenheim en daarna lekker languit op de bank…wachten op de F1 in Brazilie.