HALVE FINALE!

Maandagavond heeft Thom met zijn voetbalteam de HALVE FINALE bereikt van de KNVB beker!
Tegen Valken ’68 F6 werd overtuigend gewonnen en na 40 minuten voetbal was de eindstand 4-0.
Als alle kansen waren benut en de keeper van Valken er niet zovell ballen had uitgehouden waren het dubbele cijfers geweest.

Dit was de beste wedstrijd die de F7 ooit heeft gespeeld. Verdedigend stond het als een huis en aanvallend was het een lust om te zien.

Na 8 min een hard schot van Thom wat door de keeper gelost werd en door Floris binnen werd getikt.
Het tweede schot van thom was nog harder en werd vlak voor het doel van richting veranderd, wederom door Floris.
Ruststand 2-0.

Na de rust volgde de ene mooie aanval de andere op. Het was Thom zelf die de 3-0 inschoot in de lange hoek.
Derek scoorde de vierde door hard recht door het midden te schieten.
Eindstand 4-0!

De tegenstander heeft een klein kansje gehad wat door toedoen van Jeroen geen doelpunt opleverde.