Pupil van de week Voorschoten ’97

Thom is uitgenodigd!

Pupil van de Week

Vorige week zaterdag werd Naaldwijk met 0-6 verslagen en na “eindeloos” wachten kwam het verlossende telefoontje uit Spijkenisse met de mededeling dat de mannen van de zaterdag 1. de 3e Periode titel hadden verdiend wat recht geeft op het spelen van de na-competitie. Zaterdag 3 Mei is het zover! We gaan de na-competitie spelen met als inzet het halen van het felbegeerde “ticket” voor deelname in de Hoofdklasse. Zaterdag staat de topper tegen de Rijnvogels uit Katwijk op het programma. In de competitie hebben de mannen van de zaterdag 1. weleenswaar hiervan verloren, maar in deze ronde staat de teller gewoon weer op nul en de mannen van trainer Peter Wubben zijn enorm gemotiveerd en gebrand op revanche tegen de Rijnvogels. Wij hopen dan ook dat het geluk nu eens een keer aan onze zijde zal zijn. Dit geluk proberen wij dan een beetje te beinvloeden door de aanwezigheid op de bank van een super gemotiveerde Pupil van de Week. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij er wederom in geslaagd zijn om een supere Pupil van de Week te contracteren, niemand minder dan.

                                                                    Thom Verstraeten

Thom is 9 jaar oud en zit op school De Zwaluw in groep 5A. Dit seizoen speelt Thom in de F7 als linker aanvaller, en wat voor een aanvaller. Het schijnt dat Thom dit seizoen al meer dan 20 doelpunten heeft weten te scoren. Volgens de vaste groep supporters van Thom schijnt hij een mix te zijn van Roy Makaay en Klaas Jan Huntelaar, er is geen wedstrijd waar Thom nog niet in heeft weten te scoren. Het ene doelpunt nog mooier als het andere.

Heren trainers, dit belooft wat voor de toekomst! Thom heeft als favoriete club Ajax met als favoriete speler natuurlijk Klaas Jan Huntelaar. Bij Voorschoten´97 1. heeft hij als favoriet Nino Furfaro. Het allerlekkerst om te eten vind Thom,  Pannekoeken. U begrijpt dus nu hoe het komt dat Thom elke wedstrijd weet te scoren! Thom, namens trainer Peter Wubben en z´n mannen wensen wij jou een hele plezierige voetbalmiddag toe.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *